Το Πανελλήνιο Ουρολογικό Συνέδριο αποτελεί, μια εκδήλωση θεσμό η οποία πραγματοποιείται ανά διετία, αποτελώντας σημείο συνάντησης των κορυφαίων επαγγελματιών υγείας που ασχολούνται με την Ουρολογία. Σκοπός του Συνεδρίου είναι η παρακολούθηση των τελευταίων εξελίξεων, η περαιτέρω γνωστική μας διεύρυνση, μέσω της παρουσίασης των τελευταίων επιστημονικών μελετών, αλλά και η ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών.

Φέτος, εκτός των καθιερωμένων παρουσιάσεων από διακεκριμένους Έλληνες και ξένους ομιλητές, το τετραήμερο επιστημονικό πρόγραμμα θα περιλαμβάνει συνεδρίες σε συνεργασία με την Societe International d’ Urology (SIU), τo EAU Section of Uro-Technology (ESUT) , την International Continence Society (ICS)  και φυσικά το καθιερωμένο σεμινάριο του European School of Urology (ESU).

Η VIVAMED θα παρευρίσκεται στον εκθεσιακό χώρο και σας προσκαλεί στο περίπτερο Νο.2. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο που έχουμε ετοιμάσει ειδικά για τις ημέρες του συνεδρίου και να συμμετάσχουν στην κλήρωση με δώρο ένα HUAWEI MediaPad M3 Lite!

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018, στο περίπτερό μας, κατά τη διάρκεια του διαλείμματος.

Θα είναι χαρά μας να σας δούμε εκεί!