Ολοκληρώνοντας την αγορά σας, σας προσφέρουμε 3 τρόπους πληρωμής για να διαλέξετε όποιον σας βολεύει καλύτερα:

  1. Με Αντικαταβολή (Μετρητά)
    • Σε περίπτωση που σας παραδοθεί στο χώρο σας, εξοφλείτε τον άνθρωπο της μεταφορικής.
    • Σε περίπτωση που το παραλάβετε από το χώρο μας, Λεωφόρο Κηφισίας 125-127, 11524 Αθήνα, εξοφλείτε κατά τη στιγμή της παράδοσης.
  2. Με υπηρεσία Άμεση Τραπεζική ΜεταφοράΓια την άμεση εξόφληση της παραγγελίας συνδεθείτε με την τράπεζα σας και πληρώστε με εντολή πληρωμής, χρησιμοποιώντας τον κωδικό πληρωμής και το ποσό που θα λάβετε μετά την αποστολή της παραγγελίας, μέσω e-banking, phone banking ή του app της τράπεζάς σας χωρίς έξοδα, επιλέγοντας Πληρωμές Λογαριασμών > Άμεση Τραπεζική Μεταφορά.
  3. Με Πιστωτική και Χρεωστική κάρταΑν διαθέτετε πιστωτική κάρτα Visa, Mastercard, Maestro, Diners, Discover μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια μέσα από την φόρμα παραγγελίας μας. Η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών καρτών καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας στον secure server. Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Nexi e-Commerce” της Nexi Payments Greece S.A. και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.