Η VIVAMED ΕΠΕ είναι μία Ελληνική εμπορική εταιρεία, η οποία ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1996 από τον Παναγιώτη Παυλάκο, έναν επαγγελματία με 10ετή εμπειρία στον τομέα της υγείας και ειδικότερα στους κλάδους της Γαστρεντερολογίας, Ουρολογίας, Επεμβατικής Πνευμονολογίας και Αναισθησιολογίας.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

είναι η παροχή πρωτοποριακών υπηρεσιών Υγείας για τη διάγνωση και τη θεραπεία ιατρικών παθήσεων, με εισαγωγή και εμπορία αξιόπιστων εργαλείων και συσκευών.

ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΗΣ ΒΗΜΑΤΑ

η εταιρεία συνεργάζεται με αποκλειστικότητα με διεθνώς αναγνωρισμένους κατασκευαστές διεισδύοντας στον τομέα της γαστρεντερολογίας και της επεμβατικής πνευμονολογίας, με την ENDOFLEX GmbH, μέλος του ομίλου Medi-Globe Inc., και στον τομέα της Ουρολογίας με την UROMED GmbH.

ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ

η VIVAMED χάρη στη γνώση και την εξειδίκευση των ανθρώπων της, αλλά και την παρουσία της σε Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια συνέδρια καταξιώθηκε στους τομείς της Ουροδυναμικής, της Αναισθησιολογίας και της Γυναικολογίας με τη Medi-Plus Ltd.

Η επένδυση στη συστηματική εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού μας, καθώς και η συνεχής εξέλιξη των εργοστασίων παραγωγής μας, μάς καθιέρωσε ως μία από τις σημαντικότερες εταιρείες στον ιατρικό χώρο της Ελλάδας.

ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ

η εταιρεία μας έχει ως βασικό θεμέλιο την επίτευξη σχέσης εμπιστοσύνης με τους ιατρούς πελάτες μας. Είναι δέσμευσή μας να διαθέτουμε στην αγορά πιστοποιημένα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας, ώστε να στεκόμαστε αντάξιοι των προσδοκιών σας.

ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΜΑΣ

εξυπηρετεί τα δημόσια νοσοκομεία, τις ιδιωτικές κλινικές, τα ιατρικά διαγνωστικά κέντρα, τους ιδιώτες ιατρούς και τους ασθενείς σε όλη την Ελλάδα.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια. Μαζί με εσάς μεγαλώσαμε!

Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη από το Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας ΕΚΑΠΤΥ κατά την υπουργική απόφαση ΔΥ8/1348/04. Οι κατασκευαστικοί Οίκοι με τους οποίους συνεργαζόμαστε είναι πιστοποιημένοι κατά ISO 13485:2012 + AC:2012. Επίσης, φέρουν σήμανση CE για όλα τα προϊόντα τους.

Τέλος, έχουμε συμφωνήσει και εναρμονίσει τις δραστηριότητές μας σύμφωνα με το Νέο Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR).