ΟΥΡΟΛΟΓΙΑ

Holmium Laser for Prostate Enucleation and Ablation – HoLEP, HoLAP

JenaSurgical 

Σχετικα με το MultiPulse HoPLUS

Το MultiPulse HoPLUS είναι μια συσκευή λέιζερ holmium υψηλής ισχύος που χαρακτηρίζεται από μεγάλη ευελιξία και αποτελεσματικότητα, κάτι που είναι απαραίτητο σε κέντρα αριστείας στην Ενδοουρολογία.

Γρήγορο, αξιόπιστο και αποτελεσματικό, το MultiPulse HoPLUS παρέχει απαράμιλλη ακρίβεια και ασφάλεια σε όλες τις φάσεις της χειρουργικής επέμβασης.
Ιδανικό τόσο για τη χειρουργική θεραπεία της καλοήθους υπερπλασίας του προστάτη (BPH) όσο και για τις ενδοσκοπικές θεραπείες της λιθοτριψίας, συνιστάται ειδικά για επεμβάσεις μεγάλης διάρκειας που απαιτούν υψηλή ισχύ χάρη στην πηγή λέιζερ που φτάνει έως και τα 150 W (ανάλογα με τη διαμόρφωση).

Το MultiPulse HoPLUS εξασφαλίζει υψηλή χειρουργική απόδοση χάρη στα υψηλά επίπεδα ενέργειας και τον ρυθμό επανάληψης παλμών, 
εγγυάται μειωμένο χρόνο λειτουργίας και διαδικασίες κοπής που είναι αποτελεσματικές και ευαίσθητες ταυτόχρονα, με εξαιρετικό αιμοστατικό αποτέλεσμα.
Δεν προκαλεί ενανθράκωση ή νέκρωση, αφήνοντας το χειρουργικό πεδίο ελεύθερο και σαφώς ορατό στον χειρουργό. 
Η εκπομπή μικροπαλμών μαζί με το μήκος κύματος των 2100 nm που απορροφάται καλά από το νερό, παράγει ένα διπλό φωτοθερμικό και φωτομηχανικό αποτέλεσμα, 
που μεταφράζεται σε αποτελεσματική εξάτμιση, καλή αιμόσταση και μείωση των θερμικών επιδράσεων και βλάβη στον περιβάλλοντα ιστό.

Bladder stone treatment (pulverization and fragmentation) with Jena Surgical Holmium Laser.

[Courtesy of S.Piesche, MD – Clinic of Urology and Urological Oncology, Sana Klikum – Hof (Germany)]

Το MultiPulse HoPLUS είναι βελτιστοποιημένο για εφαρμογές στην Ουρολογική Χειρουργική που απαιτούν υψηλή εκπομπή ισχύος, με ιδιαίτερη έμφαση στη θεραπεία BPH. Αυτό το σύστημα λέιζερ επιτρέπει την εκτέλεση τόσο του HoLAP (Holmium Laser Ablation of the Prostate) όσο και του πιο προηγμένου HoLEP (Holmium Laser Enucleation of the Prostate), ως μια ελάχιστα επεμβατική εναλλακτική στις παραδοσιακές τεχνικές της προστατεκτομής όπως η διουρηθρική εκτομή (TURP) και η ανοιχτή χειρουργική επέμβαση. Το HoLEP, χάρη στην πρόοδο της χειρουργικής τεχνικής σε συνδυασμό με την παρουσία του ενσωματωμένου morcellator, καθιστά δυνατή τη μείωση του χρόνου επέμβασης και τη θεραπεία προστάτη οποιουδήποτε μεγέθους. Με αυτή την τεχνική, ο εκπυρηνωμένος ιστός μπορεί επίσης να αξιολογηθεί ιστοπαθολογικά σε όλες τις περιπτώσεις.

HoLEP for the treatment of benign prostatic hyperplasia (BPH), performed using the MultiPulse HoPLUS laser system.

[Courtesy of Prof. C. Imbimbo, M.D. – Director of Surgical Andrology, Universita’ Federico II, Naples – Italy]

Πλεονεκτήματα για τον χειρουργό:

 • Λέιζερ υψηλής ισχύος
 • Υψηλή ισχύς αιχμής (με μεγάλο εύρος ισχύος για μέγιστη απόδοση λειτουργίας)
 • Υψηλός ρυθμός επανάληψης παλμών
 • Γρήγορη εξάτμιση και κοπή με εξαιρετική αιμόσταση
 • Δυνατότητα πραγματοποίησης πάντα της ιστοπαθολογικής εξέτασης δειγμάτων εκπυρηνωμένου ιστού (για το MultiPulse το HoPLUS είναι διαθέσιμος ένας ενσωματωμένος μεμβρανών)
 • Υψηλή ευελιξία στην ενδοουρολογία
 • Εύκολο στην εγκατάσταση και λειτουργία

 

Πλεονεκτήματα για τον ασθενή:

 • Ελάχιστα επεμβατική χειρουργική
 • Χαμηλή πιθανότητα αιμορραγίας: συνιστάται επίσης για ασθενείς που λαμβάνουν αντιπηκτικά
 • Χαμηλό ποσοστό παρενεργειών
 • Συντομότερος χρόνος εφαρμογής καθετήρα στην μετεγχειρητική φάση
 • Συντομότερος χρόνος νοσηλείας και ανάρρωσης
 • Χαμηλό ποσοστό υποτροπών
 • Άμεση ανακούφιση των συμπτωμάτων

Η «JenaSurgical ACADEMY» είναι μια πρωτοβουλία της Asclepion Laser Technologies που προσφέρει εργαστήρια σε διεθνείς εταιρείες και κλινικούς ιατρούς, καθώς και εκπαιδευτικά προγράμματα εσωτερικά ή σε διαπιστευμένες κλινικές, τα οποία διδάσκονται από ειδικούς καθηγητές. Έχουν διοργανωθεί τακτικά εκδηλώσεις με άτομα από όλο τον κόσμο να συμμετέχουν. Οι ειδικοί χρησιμοποιούν αυτές τις εκδηλώσεις για να παρουσιάσουν τις τεχνολογίες μας υψηλής ποιότητας. Οι συνεισφορές συναδέλφων και ειδικευμένων ομιλητών και οι πρακτικές ασκήσεις σάς δίνουν την ευκαιρία να μάθετε περισσότερα για τα καινοτόμα συστήματα μας που έχουν σχεδιαστεί για χρήση στη χειρουργική.

Η μάθηση είναι πολύ πιο εύκολη σε μια χαλαρή ατμόσφαιρα και ένα ειδικό πρόγραμμα αναψυχής ολοκληρώνει την προπόνηση. Στο τέλος, κάθε συμμετέχων λαμβάνει αναλυτική τεκμηρίωση και βεβαίωση παρακολούθησης. Με εκατοντάδες ικανοποιημένους συμμετέχοντες, η JenaSurgical ACADEMY είναι ένα μοναδικό κέντρο αριστείας.

Stand-alone morcellation system MultiCut Solo

JenaSurgical 

Σχετικα με το MultiCut Solo

Ένα σύστημα morcellation με πολύ υψηλή απόδοση: Το MultiCut Solo είναι το πρώτο αυτόνομο σύστημα νεκροκοπής από την JenaSurgical. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη συμπλήρωση του σετ οργάνων ενός ουρολόγου που χρησιμοποιεί σύστημα λέιζερ χωρίς ενσωματωμένο morcellator, ακόμα κι αν δεν είναι σύστημα της JenaSurgical. Χάρη στην ανεξαρτησία του από οποιοδήποτε άλλο σύστημα, ο ουρολόγος έχει μια τέλεια ευκαιρία να βελτιώσει το σύνολο των οργάνων του ανεξάρτητα από την προτιμώμενη τεχνική εκπυρήνωσης. Κατά συνέπεια, ο χειρουργός θα είναι σε θέση να κάνει τη θανάτωση του εκπυρηνωμένου αδενώματος εντός της ουροδόχου κύστης με πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Αυτή η επιτραπέζια συσκευή εγγυάται γρήγορο τεμαχισμό των ιστών χάρη στην ειδικά ανεπτυγμένη τεχνολογία της. Ως εκ τούτου, λειτουργεί εξαιρετικά γρήγορα, εξασφαλίζοντας ταχεία ροή εργασίας, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζει τη μέγιστη ασφάλεια κατά τη διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης, γεγονός που το καθιστά ένα από τα πιο αποτελεσματικά συστήματα morcellation στην αγορά.

Το morcellator χρησιμοποιείται για διουρηθρική μηχανική θανάτωση και αφαίρεση του αδενώματος μετά από επιτυχή εκπυρήνωση του προστάτη. Επομένως, ο ιστός κόβεται σε μικρά κομμάτια από την περιστρεφόμενη λεπίδα. Αμέσως, το τεμαχισμένο μέρος μεταφέρεται στο δοχείο απορριμμάτων με την ισχύ αναρρόφησης της περισταλικής αντλίας.

ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ MORCELLATOR ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΥΡΗΝΙΣΗ ΤΗΣ ΚΑΛΟΗΘΟΥΣ ΥΠΕΡΠΛΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΟΥΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ

Πλεονεκτήματα:

 • Συμβατό με οποιοδήποτε άλλο σύστημα λέιζερ
 • Απαιτείται μειωμένος όγκος άρδευσης
 • Βελτιστοποιημένη γεωμετρία κοπής λεπίδων
 • Άμεση αφαίρεση του θρυμματισμένου ιστού
 • Λεπίδες πολλαπλής χρήσης
 • Αυξημένη ασφάλεια

Morcellation of prostate adenoma after holmium enucleation of the prostate with MultiPulse HoPLUS

[Courtesy of Sven Piesche, MD – Clinic of Urology and Urological Oncology, Sana Klinikum Hof – Germany]

Morcellation, 250 cc adenoma, approx. 6 minutes after holmium enucleation of the prostate with MultiPulse HoPLUS

[Courtesy of Edmundo Guarnizo Olivera, MD – Clinica Monterrico – Perú]

Morcellation of prostate adenoma after holmium enucleation of the prostate with MultiPulse HoPLUS

[Courtesy of Martin Kanne, MD – Königin Elisabeth Herzberge Krankenhaus – Germany]

Drug Coated Balloon (DCB) for The Treatment Of Urethral Stricture Disease, Optilume®

UROTRONIC USA

Πρόκειται για το πρωτοποριακό και μοναδικό σύστημα διαστολής που έφτασε για να δώσει λύση στα στενώματα ουρήθρας.

Το σύστημα χρησιμοποιείται διαμέσου κυστεοσκοπίου πάνω από οδηγό σύρμα 0,038” (over-the-wire OTW).

Είναι σχεδιασμένο για τη διαστολή στενών τμημάτων της ουρήθρας ασκώντας πίεση ακτινικά.

Προσφέρει άμεση και διαρκή ανακούφιση από τα συμπτώματα της ουρηθρικής στένωσης.

Πίνακας Δοσολογίας του DCB

Αριθμός
καταλόγου
Διάμετρος
(mm/Fr)
Μήκος
(mm)
Δόση πακλιταξέλης
(mg)
1110-06030C 6.0 / 18.0 30 2.0
1110-08030C 8.0 / 24.0 30 2.6
1110-10030C 10.0 / 30.0 30 3.3
1110-06050C 6.0 / 18.0 50 3.3
1110-08050C 8.0 / 24.0 50 4.4
1110-10050C 10.0 / 30.0 50 5.5

Η επικάλυψη του ουρηθρικού DCB αποτελείται από το δραστικό φαρμακευτικό συστατικό, πακλιταξέλη.

Η κυτταροστατική ιδιότητα της πακλιταξέλης επιτυγχάνει αναστολή του πολλαπλασιασμού και τη μετανάστευση των λείων μυϊκών κυττάρων και των ινοβλαστών, καθώς και την έκκριση της εξωκυττάριας θεμέλιας ουσίας

Ο συνδυασμός αυτών των επιδράσεων έχει ως αποτέλεσμα την αναστολή της υπερπλασίας του ουροθηλίου και η στένωση δεν επανεμφανίζεται.

Η κλινική μελέτη τριών ετών ROBUST I, αλλά και η τυχαιοποιημένη ROBUST III αποδεικνύουν τη μείωση κατά 70% των συμπτωμάτων του προστάτη (IPSS) και τη βελτίωση κατά 250% στη ροή ούρων (Qmax).

Digital Flexible single-use Ureteroscope WiScope®

OTU Medical Ltd.

Πρόκειται για ένα καινοτόμο απεικονιστικά σύστημα, κορυφαίας ευκρίνειας και ανάλυσης με εργονομική και προσαρμοσμένη στο χειριστή σχεδίαση.

Χαρακτηριστικά:

 • Εξωτερική διάμετρος καθετήρα 8.6 Fr διαθέτοντας 3.6Fr εσωτερικό αυλό.
 • Διαστολικό άκρο 7.4 Fr με οπτική γωνιά 100°
 • Εύρος γωνίωσης του άκρου 275° αμφίπλευρα, με δυνατότητα κλειδώματος, το οποίο διατηρείται και κατά την χρήση των υλικών λιθοτριψίας.
 • Απόκριση 1:1 στο χειρισμό και πραγματοποίηση ελιγμών με εξαιρετική ευκολία.
 • Διατίθεται για δεξιόχειρες αλλά και αριστερόχειρες, ενώ η έξοδος των υλικών απεικονιστικά πραγματοποιείται στην 9η ώρα.

Το σύστημα επεξεργασίας της εικόνας της OTU Medical, WiScope® Image System δίνει τη δυνατότητα εξόδου CVBS/HDMI, επεξεργασίας φωτεινότητας – μεγέθυνσης – παγώματος – ισορροπίας λευκού, σύνδεσης με καταγραφικό και προβολής στο μόνιτορ του εκάστοτε πύργου του χειρουργείου σε εξαιρετική ανάλυση.

Digital Flexible single-use Cystoscope WiScope®

OTU Medical Ltd.

Πρόκειται για ένα καινοτόμο απεικονιστικά σύστημα, κορυφαίας ευκρίνειας και ανάλυσης με εργονομική και προσαρμοσμένη στο χειριστή σχεδίαση.

Χαρακτηριστικά:

 • Εξωτερική διάμετρος καθετήρα 13.8 Fr με 6.6 Fr εσωτερικό αυλό
 • Διαστολικό άκρο 9.0 Fr με οπτικό πεδίο 100°
 • Εύρος γωνίωσης του άκρου 180° αμφίπλευρα, με δυνατότητα κλειδώματος
 • Απόκριση 1:1 στο χειρισμό και πραγματοποίηση ελιγμών με εξαιρετική ευκολία
 • Διατίθεται για δεξιόχειρες αλλά και αριστερόχειρες, ενώ η έξοδος των υλικών απεικονιστικά πραγματοποιείται στην 9η ώρα.

Το σύστημα επεξεργασίας της εικόνας της OTU Medical, WiScope® Image System δίνει τη δυνατότητα εξόδου CVBS/HDMI, επεξεργασίας φωτεινότητας – μεγέθυνσης – παγώματος – ισορροπίας λευκού, σύνδεσης με καταγραφικό και προβολής στο μόνιτορ του εκάστοτε πύργου του χειρουργείου σε εξαιρετική ανάλυση.

Flexible Video Ureteroscope – HU30S

HUGEMED

Πρόκειται για το πρώτο παγκοσμίως ultra-slim ουρητηροσκόπιο.

 

 

Μίας χρήσης

Πάντα διαθέσιμο

Χωρίς κόστος συντήρησης

Χωρίς κόστος αποστείρωσης

Με άριστα τεχνικά χαρακτηριστικά

 

 

 

Χαρακτηριστικά:

 • Εξωτερική διάμετρος καθετήρα 7.5Fr με 3.6Fr. εσωτερικό αυλό
 • Oπτικό πεδίο 120°
 • Η έξοδος των υλικών απεικονιστικά πραγματοποιείται στην 3η ώρα.

Απόκριση 1:1 στο χειρισμό και πραγματοποίηση ελιγμών με εξαιρετική ευκολία

 

Εύρος γωνίωσης του άκρου 285° αμφίπλευρα

με δυνατότητα κλειδώματος σε κάθε θέση

 

 

 

Παρέχει 39% καλύτερη ροή ανά δευτερόλεπτο συγκριτικά με τα κοινά εύκαμπτα ουρητηροσκόπια διαμέτρου 9Fr. και προσφέρει μείωση των επιπλοκών λόγω των υψηλών νεφρικών πιέσεων.

 

Το σύστημα επεξεργασίας της εικόνας της HUGEMED, HU Series Imaging Part

 • Δίνει τη δυνατότητα εξόδου με 7 διαφορετικούς τρόπους
 • Καταγράφει και αποθηκεύει βίντεο και φωτογραφίες έως και 16GB
 • Συνδέεται με το μόνιτορ του εκάστοτε πύργου του χειρουργείου δίνοντας εξαιρετικής ανάλυσης εικόνα.

Ureteral Access Sheath

SEPLOU Inc. 

Ουρητηρικό θηκάρι μίας χρήσης για την πρόσβαση του νεφρού και διαστολή του ουρητήρα

Χαρακτηριστικά:

 • Διαθέτει ειδικό σύστημα κλειδώματος του διαστολέα και εργονομική σχεδίαση υποδοχέα.
 • Πλήρως υδρόφιλο και ακτινοσκιερό θηκάρι και διαστολέας.
 • Προσφέρει μέγιστη ευκαμψία και βέλτιστη αντοχή στη συμπίεση χάρη στο σπιράλ από το οποίο είναι κατασκευασμένος ο πυρήνας του θηκαριού.
 • Ομαλή και λεία μετάβαση στο άκρο.
 • Ο αυλός εργασίας διαθέτει εσωτερική επικάλυψη PTFE και λεπτά τοιχώματα, ώστε να προσφέρει τη μεγαλύτερη δυνατή εσωτερική διάμετρο.

Διαθέσιμα μεγέθη:

Κωδικός Size (Fr) Length (cm)
SPAS1028 10 28
SPAS1035 10 35
SPAS1135 11 35
SPAS1235 12 35
SPAS1335 13 35
SPAS1435 14 35
SPAS1535 15 35
SPAS1045 10 45
SPAS1145 11 45
SPAS1245 12 45
SPAS1345 12 45
SPAS1445 14 45
SPAS1545 15 45

UROMED GmbH 

Χαρακτηριστικά:

 • Από Nitinol με επικάλυψη PTFE για εύκολη χρήση
 • Με υδρόφιλο εύκαμπτο άκρο, ευθύ ή κεκαμμένο
 • Ακτινοσκιερό

 

Οδηγό Σύρμα UroAvenue®

Χαρακτηριστικά:

 • Από NItinol
 • Υδρόφιλο σε όλο το μήκος του
 • Ατραυματικό εύκαμπτο άκρο, ευθύ ή κεκαμμένο
 • Ακτινοσκιερό
 • Διατίθεται σε 2 βαθμούς σκληρότητας (regular / stiff)

Οδηγό Σύρμα PTFE

Χαρακτηριστικά:

 • Από ανοξείδωτο ατσάλι με επικάλυψη PTFE
 • Εύκαμπτο ευθύ ή κεκαμμένο άκρο
 • Σταθερού ή μετακινούμενου πυρήνα
 • Ποικιλία διαστάσεων

Οδηγό Σύρμα Lunderquist

Χαρακτηριστικά:

 • Από ανοξείδωτο ατσάλι
 • Με επικάλυψη PTFE
 • Εύκαμπτο ευθύ ή J άκρο

Καλάθι Αφαίρεσης Λίθων Stonizer®

UROMED GmbH

Χαρακτηριστικά:

 • Με μηδενικό άκρο
 • Από Nitinol με υψηλή ακτινική δύναμη
 • Χρήση με το ένα χέρι
 • Λειτουργικό ακόμα και υπό μεγάλη κλίση
 • Περιστρεφόμενο 1:1
 • Με μηχανισμό αποφυγής καταστροφής του καλαθιού
 • Με διάμετρο καθετήρα από 1.3 ch έως 2.5 ch
 • Καλάθι 8, 12 ή 16 mm

 

Καλάθι Αφαίρεσης Λίθων Tube-in-Tube®

https://www.uromed.eu/products/stonizer-stone-retrieval-basket/244-stonizer-tube-in-tube

Χαρακτηριστικά:

 • Μηδενικού ατραυματικού άκρου ειδικής χάραξης laser
 • Αποτελούμενο από δύο καθετήρες (μαύρος εσωτερικός – κίτρινος εξωτερικός), “σωλήνας μέσα σε σωλήνα” Tube-In-Tube®
 • Άνοιγμα με τη μέθοδο της ανάκλησης
 • Περιστρεφόμενο 1:1 κατά 360 μοίρες
 • Με αποσπώμενη εργονομική λαβή
 • Διάμετρος καθετήρα 2.0 ch και μήκος 120cm
 • Διάμετρος καλαθιού 10mm

 

Καλάθι Αφαίρεσης Λίθων twOne®

https://www.uromed.eu/products/stonizer-stone-retrieval-basket/245-stonizer-twone

Χαρακτηριστικά:

 • Συνδυασμός καλαθιού και λαβίδας
 • Κατασκευασμένο από κράμα Νικελίου-Τιτανίου.
 • Δυνατότητα σύλληψης του λίθου και εύκολης απελευθέρωσής του
 • Πλήρως περιστρεφόμενο 1:1 κατά 360 μοίρες με αποσπώμενη εργονομική λαβή για χρήση με ένα χέρι
 • Διάμετρος καθετήρα 1.5 ch και 2.0 ch και μήκος 120cm
 • Διάμετρος καλαθιού 8 και 11 mm.

Σετ ουρητηρικής ενδοπρόσθεσης διπλού pigtail

UROMED GmbH

Χαρακτηριστικά:

 • Από αρωματικιή λευκή πολυουρεθάνη.
 • Κλειστού ή ανοικτού πυελικού άκρου
 • Διαγράμμιση ανά 1 και 5 cm.
 • Μακράς παραμονής
 • Κωνικό διαστολικό άκρο
 • Ακτινοσκιερό, με διαγράμμιση ανά 1 και 5 cm
 • Πλήρης γκάμα διαστάσεων (4.8 – 9 ch και 24  – 30 cm)

Καθοδηγούμενο σετ ουρητηρικής ενδοπρόσθεσης διπλού pigtail

Χαρακτηριστικά:

 • Από αρωματικιή λευκή πολυουρεθάνη.
 • Κλειστού ή ανοικτού πυελικού άκρου
 • Διαγράμμιση ανά 1 και 5 cm.
 • Μακράς παραμονής
 • Κωνικό διαστολικό άκρο
 • Προφορτωμένο και πλήρως καθοδηγούμενο με εύχρηστο σύστημα εισαγωγής
 • Ακτινοσκιερό, με διαγράμμιση ανά 1 και 5 cm
 • Πλήρης γκάμα διαστάσεων (4.8 – 9 ch και 24  – 30 cm)

Σετ ουρητηρικής ενδοπρόσθεσης διπλού pigtail 12μηνης παραμονής Heparius®

UROMED GmbH

Χαρακτηριστικά:

 • Με ειδική επικάλυψη για την αποφυγή κρουστοποιήσεων και βακτηρίων στην επιφάνειά του.
 • Ανοικτού πυελικού άκρου
 • Διαγράμμιση ανά 1 και 5 cm.
 • 12μηνης παραμονής
 • Κωνικό διαστολικό άκρο
 • Ακτινοσκιερό, με διαγράμμιση ανά 1 και 5 cm
 • Πλήρης γκάμα διαστάσεων (4.8 – 7 ch και 24  – 30 cm)

Καθοδηγούμενο σετ ουρητηρικής ενδοπρόσθεσης διπλού pigtail 12μηνης παραμονής “Heparius”

Χαρακτηριστικά:

 • Με ειδική επικάλυψη για την αποφυγή κρουστοποιήσεων και βακτηρίων στην επιφάνειά του.
 • Κλειστού ή ανοικτού πυελικού άκρου
 • Διαγράμμιση ανά 1 και 5 cm.
 • Μακράς παραμονής
 • Κωνικό διαστολικό άκρο
 • Προφορτωμένο και πλήρως καθοδηγούμενο με εύχρηστο σύστημα εισαγωγής
 • Ακτινοσκιερό, με διαγράμμιση ανά 1 και 5 cm
 • Πλήρης γκάμα διαστάσεων (4.8 – 7 ch και 24  – 30 cm)

Σετ Διαστολέων νεφρού τύπου Amplatz

GTA Srl. 

Χαρακτηριστικά:

 • Μίας χρήσης
 • Τόσο οι διαστολείς όσο και τα θηκάρια είναι πλήρως ακτινοσκιερά
 • Διαθέτουν διαστολικό και ατραυματικό άκρο
 • Η ειδική τεχνική λείανσης με την οποία είναι κατασκευασμένοι οι διαστολείς ελαχιστοποιεί τον τραυματισμό του ασθενή
 • Το σετ περιλαμβάνει ειδικό ακτινοσκιερό καθετήρα-οδηγό 8fr – 80cm PTFE για την ασφαλή τοποθέτηση του σύρματος και την καθοδήγηση των διαστολέων με διάμετρο 14-30fr.
 • Οι διαστολείς 24-30fr και μήκους 30cm διαθέτουν ακτινοσκιερά θηκάρια PTFE μήκους 17cm
 • Επιπλέον στο σετ περιλαμβάνονται διαστολείς 6,8 και 10fr μήκους 22cm, διαστολέας PTFE 10fr μήκους 30cm και διαστολείς 12-22fr μήκους 30cm
 • Διαγράμμιση ανά 1 και 5cm.

Histocore® Συσκευή Βιοψίας Προστάτη μιας χρήσης 

BIP Biomedical GmbH

Χαρακτηριστικά:

 • Δυνατότητα επιλογής για αυτόματη ή ημιαυτόματη πυροδότηση
 • Επιλογή βάθους διείσδυσης 1.8 και 2.5 cm
 • Εργονομική σχεδίαση για χρήση με το ένα χέρι
 • Ειδική λείανση βελόνας με ειδικά σχεδιασμένο άκρο για μεγαλύτερη διατρητική ικανότητα και ελαχιστοποίηση τραύματος
 • Ειδική ένδειξη πάνω στη συσκευή εμφανίζει την κατάστασής της (οπλισμένη, ήμι-οπλισμένη, παροπλισμένη)
 • Διαθέτει ενσωματωμένη προστασία για αποφυγή τυχαίας πυροδότησης
 • Βελόνα διαμέτρου 18G και μήκους 200mm και 250mm

Corazor® Πιστόλι Βιοψίας Προστάτη Πολλαπλών χρήσεων 

UROMED GmbH

Χαρακτηριστικά:

 • Ισχυρό ελατήριο για τη βέλτιστη λήψη δείγματος
 • Αυτόματη ή ημιαυτόματη λειτουργία
 • Χρήση με το ένα χέρι
 • Εύκολη όπλιση
 • Ήσυχη λειτουργία
 • Επιλογή βάθους λήψης 15 ή 22mm
 • Τρία σημεία στήριξης της βελόνας για ακρίβεια κατά τη λήψη

 

Βελόνα Βιοψίας

Χαρακτηριστικά:

 • Μίας χρήσης
 • Για χρήση με το πιστόλι βιοψίας Corazor®
 • Ειδική λείανση για μεγαλύτερη διατρητική ικανότητα
 • Διαγράμμιση ανά 1 και 5 cm
 • Δυνατότητα περιπροστατικής έγχυσης
 • Σε διαμέτρους 16-20G,
 • Κατάλληλη για βιοψία προστάτη, νεφρού, μαστού.

Βελόνα UROject® για έγχυση Botox στην κύστη

UROMED GmbH

Χαρακτηριστικά:

 • Κατάλληλη για άκαμπτα ή εύκαμπτα κυστεοσκόπια
 • Με ενισχυμένο άκρο
 • Εξαιρετικά λεπτή βελόνα διαμέτρου 27G (0,4mm) για ακρίβεια στην έγχυση
 • Εύχρηστος χειρισμός
 • Σύνδεση σύριγγας με Luer-Lock
 • Μήκος βελόνας 5mm

Σετ υπερηβικής παρακέντησης S-Cath

Mediplus Ltd.

Χαρακτηριστικά:

 • Σετ με ακτινοσκιερή βελόνα, διαστολέα και οδηγό σύρμα για παρακέντηση τύπου Seldinger
 • Ελαχιστοποιεί το ρίσκο επιπλοκών κατά την αρχική παρακέντηση
 • Ατραυματικό λόγω της διαστολής 3 σταδίων
 • Για εισαγωγή καθετήρα 8, 12, 14 και 16 ch

 

Δείτε τη διαδικασία τοποθέτησης εδώ.

Σετ Νεφροστομίας με Καθετήρα Pigtail

UROMED GmbH

Χαρακτηριστικά:

 • Με καθετήρα 8 fr πολυουρεθάνης και άκρου pigtail
 • Οδηγό σύρμα Lunderquist
 • Διπλή ακτινοσκιερή βελόνα 17.5G
 • 2-step ή με διαστολείς
 • Δίσκος σταθεροποίησης του καθετήρα
 • Συνδετικό για ουροσυλλέκτη

Σετ Νεφροστομίας με Καθετήρα Σιλικόνης με Μπαλόνι

Χαρακτηριστικά:

 • Με καθετήρα σιλικόνης 10 – 14 fr με μπαλόνι
 • Οδηγό σύρμα Lunderquist
 • Διπλή ακτινοσκιερή βελόνα 17.5G
 • Διαστολείς από PTFE
 • Σύριγγα πλήρωσης

Σετ Νεφροστομίας One-Step

Χαρακτηριστικά:

 • Η πιο γρήγορη μέθοδος για τοποθέτηση καθετήρα νεφροστομίας καθώς ο καθετήρας εισέρχεται στο νεφρό ταυτόχρονα με την αρχική παρακέντηση
 • Με καθετήρα 8 fr πολυουρεθάνης και άκρου pigtail
 • Διπλή ακτινοσκιερή βελόνα 17.5G
 • Συνδετικό για ουροσυλλέκτη

Καθετήρες Νεφροστομίας

Χαρακτηριστικά:

 • Σιλικόνης με μπαλόνι ή πολυουρεθάνης με άκρο pigtail
 • Ακτινοσκιεροί
 • Διαγραμμισμένοι
 • Ατραυματικοί
 • Μακράς παραμονής

Συνδετικό Νεφροστομίας

Χαρακτηριστικά:

 • Με luer lock στο ένα και χοάνη στο άλλο άκρο
 • Για σύνδεση ουροσυλλέκτη με νεφροστομία τύπου Pigtail

Set Καθετήρα Διαδερμικής Παροχέτευσης pigtail με ή χωρίς κλείδωμα one step

Χαρακτηριστικά:

 • Υδρόφιλη πολυουρεθάνη σε όλο το σώμα που μειώνει το συντελεστή τριβής κατά την εισαγωγή του
 • Με ή χωρίς εύχρηστο σύστημα κλειδώματος του pigtail το οποίο παρέχει τη βέλτιστη στερέωση και άνεση του ασθενούς
 • Διαθέτει διαστολικό και ενισχυμένο άκρο, ώστε να μην τσακίζει
 • Μεγάλες πλαϊνές οπές στο άκρο ώστε να επιτυγχάνεται η μέγιστη παροχέτευση
 • Ο καθετήρας είναι ακτινοσκιερός και διαγραμμισμένος ανά εκατοστό.
 • Το σετ να περιλαμβάνει πλαστικό διαιρούμενο ευθειαστή, ηχογενή βελόνα παρακέντησης και μεταλλικό τροκάρ
 • Το σετ έρχεται προφορτωμένο και έτοιμο προς χρήση

Διαθέσιμες διαστάσεις:

Χωρίς locking pigtail
10010625 6 25
10010630 6 30
10010730 7 30
10010825 8 25
10010830 8 30
10010925 9 25
10010930 9 30
10011025 10 25
10011030 10 30
10011225 12 25
10011230 12 30
10011430 14 30

 

Με locking pigtail
Κωδικός Diameter (fr.) Length (cm.)
15110625 6 25
15110630 6 30
15110730 7 30
15110825 8 25
15110830 8 30
15110925 9 25
15110930 9 30
15111025 10 25
15111030 10 30
15111225 12 25
15111230 12 30
15111430 14 30

Σετ υπερηβικής παρακέντησης

UROMED GmbH

Χαρακτηριστικά:

 • Καθετήρας σιλικόνης ακτινοσκιερός, με μπαλόνι ή μπαλόνι+pigtail άκρο
 • Μεταλλικό διαιρούμενο τροκάρ
 • Μπαλόνι “Integral” για σταθερή διάμετρο σε όλο το μήκος του καθετήρα
 • Δύο αυλών
 • Ανοικτού άκρου με 2 οπές παροχέτευσης
 • Σε διαμέτρους 12 – 14 ch

Καθετήρας αλλαγής κυστεοστομίας

Χαρακτηριστικά:

 • Καθετήρας σιλικόνης ακτινοσκιερός, με μπαλόνι ή μπαλόνι+pigtail άκρο
 • Μπαλόνι “Integral” για σταθερή διάμετρο σε όλο το μήκος του καθετήρα
 • Δύο αυλών
 • Ανοικτού άκρου με 2 οπές παροχέτευσης
 • Σε διαμέτρους 12 – 20 ch

Σετ αλλαγής κυστεοστομίας

 • Σετ υπερηβικού καθετήρα σιλικόνης “integral” με οδηγό σύρμα και πώμα.

Πρόθεση / ένθεμα Όρχεως 

Implantech Superior Patient Aesthetics USA

Χαρακτηριστικά:

 • Κατασκευασμένη από 100% συμπαγή ιατρική σιλικόνη
 • Χωρίς υγρό στοιχείο
 • Διάφανη
 • Μελετημένη υφή ώστε να προσομοιάζει στον πραγματικό όρχι
 • Καθήλωση με ή χωρίς ράμμα
 • Διαθέσιμες διαστάσεις (cm):
  • extra small 2.60 x 2.00
  • small 3.25 x 2.50
  • medium 3.90 x 3.00
  • large 4.55 x 3.50
  • extra large 5.00 x 4.00

Καθετήρες Προστατεκτομής 3-way από 100% Σιλικόνη

Χαρακτηριστικά:

 • Με άκρο Dufour, Couvelaire ή ευθύ
 • Υψηλή παροχέτευση
 • Με ακτινοσκιερή γραμμή κατά μήκος τους
 • Ακτινοσκιερό άκρο
 • Τριών αυλών με 2 μεγάλες οπές στο άκρο

Ουρητηρικοί καθετήρες από πολυουρεθάνη

Χαρακτηριστικά:

 • Με άκρο κλειστό ευθύ, Tiemann ή τύπου Chevassu
 • Ακτινοσκιερός
 • Διαβαθμισμένος ανά 1 cm
 • Με αφαιρούμενο στυλεό και συνδετικό για έγχυση

Ουρητηρικοί καθετήρες Duocath®

Χαρακτηριστικά:

 • Με άκρο ανοικτό ευθύ και Tiemann στον ίδιο καθετήρα
 • Ακτινοσκιερός
 • Διαβαθμισμένος ανά 1 cm
 • Με αφαιρούμενο στυλεό και συνδετικό για έγχυση

Foley Διουρηθρικοί καθετήρες 100% σιλικόνης 

UROMED GmbH

Χαρακτηριστικά:

 • Διαθέσιμοι με άκρο ευθύ Nelaton / Tiemann ημίσκληροι με ενισχυμένο άκρο / super soft / ανοιχτού άκρου
 • Από διάφανη υποαλλεργική σιλικόνη με ακτινοσκιερή γραμμή κατά μήκος τους
 • Διαθέσιμοι για χρήση με οδηγό σύρμα
 • Διάφανοι με ακτινοσκιερή γραμμή κατά μήκος τους
 • Διαθέτουν μεγάλο αυλό για υψηλή παροχέτευση
 • Ανδρικοί, γυναικείοι ή παιδιατρικοί